Bridget Maasland blikt terug op mediastorm tijdens relatie André Hazes: ‘Er zijn toen echt grenzen overschreden’ 

'Heel vervelend, heel naar.'

Lees ook

De korte relatie van Bridget Maasland en André Hazes was vorig jaar een hot topic in showbizzland. Media schreven continu over de voormalig lovebirds, helaas regelmatig met een negatieve toon. Iets wat Bridget niet bepaald in de koude kleren ging zitten.

Negativiteit

Bridget was onlangs te gast bij Robbert Rodenburg in de YouTube-serie Open Kaart. De presentatrice vertelde onder andere dat ze het verschrikkelijk vindt dat media haar vaak negatief neerzetten. “Heel vervelend, heel naar”, begint ze.

“Wat ik ook geef, jullie maken er toch een eigen verhaal van”, vervolgt Bridget. “En dat is afgelopen jaar al helemaal wel gebleken, want er werden alleen maar aannames over mij gemaakt.”

Breuk André Hazes

Bridget vervolgt dat de mediastorm die ze over zich heen kreeg tijdens én na de breuk met André haar niet bepaald in de koude kleren ging zitten. “Er zijn toch echt grenzen overschreden”, stelt de presentatrice. “Omdat ik ouder ben en ik zou hem bij z’n vrouw hebben weggehaald; wat allemaal niet het geval was.”

Naar eigen zeggen kan Bridget nu beter over het turbulente jaar praten met de buitenwereld. “Maar intern en ikzelf heb heel wat psychologen en therapieën moeten volgen om hiermee om te kunnen gaan.”

Breuk André en Monique

Bridget vervolgt dat ze tijdens de turbulente periode niet achter de desk van RTL Boulevard stond. “Toen het over was, heb ik er even niet gestaan. Als je echt lijdend voorwerp bent, kun je niet zo’n programma presenteren”, stelt ze.

Dit is dan ook de reden waarom ze ook niet achter de desk staat als er weer iets heftigs is gebeurd in het leven van André. “Dat hij weer weg is bij z’n ex-vrouw nu, dan wil ik er die avond zelf ook niet staan.”

Wel presenteerde Bridget RTL Boulevard toen André Monique Westenberg in december ten huwelijk vroeg. Dat vindt Bridget dan weer een ander verhaal. “Dan vind ik het prima. Op een gegeven moment moet je ook wel weer dingen aankunnen.”

Bron: Linda, Open Kaart | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook