Kris Jenner geeft update over hoe het nu gaat met Kim Kardashian

De momager laat weten dat Kim veel afleiding zoekt tijdens de Kimye-scheiding.

De scheiding van Kim Kardashian en Kanye West heeft veel voeten in de aarde. Zo doen verschillende geruchten de ronde dat de Kimye-scheiding niet bepaald makkelijk verloopt. Kim heeft dus weleens betere dagen gehad, to say the least. Desalniettemin gaat het volgens Kris Jenner goed met haar dochter.

Update

Kris was onlangs virtueel te gast bij The Ellen DeGeneres Show en daar sprak ze met host Ellen DeGeneres onder andere over hoe het nu met Kim gaat. Hoewel Ellen niet direct naar de relatiebreuk van Kim en Kanye vroeg, wilde ze wel weten hoe het met Kim gaat.

Kim’s good. She’s good”, deelde Kris. “Ze is heel, heel erg druk. Ze werkt aan allemaal verschillende projecten. Ik weet niet hoe ze dat doet “, ging ze verder. “Ze heeft heel veel energie.”

Studie

Kris vervolgde dat Kim op dit moment gefocust is op haar rechtenstudie. “Ze heeft haar studietijd gemarkeerd in haar agenda. Niets kan in de weg komen te staan. Ik ben zo trots op haar.”

“Ik denk dat ze enorm gemotiveerd is om hetzelfde te doen als haar vader”, gaat Kris verder. Robert Kardashian, de vader van Kim, was namelijk ook werkzaam als advocaat. “Ze keek altijd enorm tegen haar vader op. Hij was echt haar idool.”

Bron: JustJared | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws