Om deze emotionele reden neemt Chrissy Teigen afscheid van haar Twitter-account

De Queen of Twitter is er niet meer.

Lees ook

Chrissy Teigen gaf haar bijna veertien miljoen (!) Twitter-volgers de schrik van hun leven. Out of nowhere kondigde de Queen of Twitter aan haar account op het sociale medium te gaan verwijderen. In een paar openhartige berichten laat Chrissy weten waarom ze tot dit besluit is gekomen.

Negatieve uitwerking

Na ruim tien jaar komt er een einde aan de geweldige, hilarische en scherpe tweets van Chrissy. Natuurlijk laat ze haar trouwe volgers niet zomaar achter zonder explanation. Daarom plaatste het model – voor de allerlaatste keer – een reeks berichten op haar Twitter-account.

“Ik heb zoveel te danken aan deze wereld. Ik beschouw sommigen van jullie echt als vrienden”, begint Chrissy haar emotionele bericht. “Maar het is tijd dat ik afscheid neem. Dit heeft niet langer een positieve uitwerking op mij, maar een negatieve. Het is altijd mijn doel om mensen blij te maken. De pijn die ik voel als dat niet lukt, is te veel voor me. Ik weet dat ik altijd neergezet word als het type dat overal een sterk antwoord op heeft, maar dat ben ik gewoon niet.”

Niet meer zichzelf

Waar Twitter begon als een plek waar ze haar ei kwijt kon, is het nu een plek geworden waar ze niet meer helemaal zichzelf kan zijn, laat Chrissy weten. “Mijn behoefte om aardig gevonden te worden en mijn angst dat er mensen pissig op me worden hebben me iemand gemaakt waar jullie me niet voor zijn gaan volgen. Ik ben een ander mens dan toen ik hier begon. Heb een goed leven, tweeters. En weet dat ik altijd om jullie heb gegeven.”

Gevoelig

Chrissy vertelt openhartig dat de vele nare opmerkingen haar niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Ze beschrijft ze als heel veel kleine steekjes die haar met enorme blauwe plekken hebben achtergelaten. Aan de andere kant erkent het model dat ze zelf ook fouten heeft gemaakt door stomme dingen te zeggen.

“Ik heb daar veel van opgestoken, maar wat ik nooit heb geleerd, is de negativiteit te negeren. Ik ben gewoon gevoelig, oké? Dat wil ik niet zijn, maar ik ben het. Maar ik hou van jullie en ik koester onze tijd samen hier. Echt. En ik haat jullie ook.”

De laatste woorden van Chrissy op Twitter stonden niet lang online. Nog geen uur na het breaking news verwijderde ze haar account. The end of an era… Gelukkig heeft ze haar Instagram-account nog!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook