Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is dit de reden waarom Kaj Gorgels Temptation Island niet presenteert?

Er doet een opvallend gerucht de ronde.

Kaj Gorgels Temptation Island

Het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave gaat er anders uitzien dan verwacht. Ditmaal zijn het niet Monica Geuze en Kaj Gorgels die de presentatieklus op zich nemen, maar Monica en Viktor Verhulst. Maar waarom is dat eigenlijk zo?

Vlaamse deelnemers

Dit keer is er onder meer gekozen voor een nieuwe presentator vanwege een nieuwe toevoeging aan het programma. In het vorige seizoen zagen we namelijk alleen maar koppels en singles van Nederlandse bodem. In het tweede seizoen gaan we een mix van zowel Nederlandse als Vlaamse koppels en singles zien. Gezien Viktor zijn Belgische roots, is deze switch van presentatoren geen opmerkelijke keuze.

Maar dit blijkt echter niet de enige reden te zijn. Volgens het roddelkanaal Juice Channel heeft Kaj tijdens de opnames van het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave namelijk al een volle agenda.

Expeditie Robinson

Zo weet een geheime bron aan het roddelkanaal te vertellen dat Kaj opnieuw het tv-programma Expeditie Robinson presenteert. "Kaj presenteert het aankomende seizoen (van Temptation Island, red.) niet in verband met opnames van Expeditie Robinson."

Of de geruchten waar zijn, dat weten we niet. Maar stiekem hopen we héél erg op een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Hier hebben we het afgelopen jaar niet van kunnen genieten, vanwege het coronavirus. Hoog tijd voor een nieuw seizoen, dus!

Misschien ook voor jou:
Babynieuws! Deze Temptation-verleider is vader geworden
Showbizz
  • Juice Channel
  • RTL