doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Monica Geuze deelt eerlijke foto van zichzelf voor lancering nieuw boek

Dít worden de presentatoren van het tweede seizoen Temptation Island: Love or Leave

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptation Island: Love or Leave Monica Viktor

Het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave was zo’n succes dat een tweede seizoen niet uit mag blijven. Monica Geuze neemt opnieuw de presentatie van het programma op zich, maar haar goede vriend Kaj Gorgels staat niet meer naast haar…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe presentator

RTL gaat voor het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave een samenwerking aan met de Vlaamse televisiezender Play5. Monica mag de presentatie van het tweede seizoen opnieuw voor haar rekening nemen, maar dit keer vormt ze geen presentatieduo met haar maatje Kaj.

Dit keer wordt de presentatrice namelijk vergezeld door iemand van Belgische bodem. Enne, hij is geen onbekende in de presentatiewereld. Hij heeft namelijk al twee seizoen als host van Love Island op zijn naam staan. Jawel, niemand minder dan Viktor Verhulst gaat Temptation met Monica presenteren.

Ware

In Temptation Island: Love or Leave is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. De stellen geven elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De koppels zijn als het ware weer ‘single’ als ze aan dit avontuur beginnen.

Lijkt het jou wel wat om als koppel of als single het Temptation-avontuur aan te gaan? HIER kun je je aanmelden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');