Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Herken jij hem nog? Zo ziet Lizzie McGuire’s Ethan er nu uit

De knappe Ethan is zijn goede looks niet verloren.

Lizzie McGuire's Ethan

Major throwback time! Herinner jij je de afleveringen van Lizzie Mcquire nog? Wij nog als de dag van gisteren. Behalve het hysterische tienerleven van Lizzie McGuire, herinneren we ons ook nog de knappe Ethan. Maar hoe ziet hij er tegenwoordig eigenlijk uit?

Hunk Ethan

In de serie Lizzie Mcquire mocht acteur Clayton Snyder de rol van Ethan op zich nemen. Hij was op dat moment nog maar veertien jaar oud. Clayton speelde vier jaar lang de rol van Ethan en verscheen ook in The Lizzie McGuire Movie.

Toen de hitserie stopte, ging Clayton niet meteen verder met acteren. Hij koos een ander pad en besloot te studeren. Daarnaast speelde de hottie ook nog eens drie jaar lang waterpolo op een professioneel niveau. Go, Clayton.

Kleine rol

Het leek er na zijn carrière als topsporter op dat Clayton het acteren weer oppakte. Hij had een kleine rol in een musical en een aantal gastrollen in series. Een paar jaar daarna kreeg hij een paar vaste rollen in series als Monday’s, New Dogs en Old Tricks.

Ook zou er een reboot komen van de serie Lizzie McGuire. Dit plan liep echter volledig in de soep. Het was uiteindelijk te ingewikkeld om een vorm te vinden die recht deed aan het personage. Hilary Duff aka Lizzie herself wist onlangs te reageren op dit vervelende nieuws. “Ik wil dat een vervolg eerlijk is en klopt met hoe Lizzie nu zou zijn. Ik ben heel verdrietig, maar iedereen heeft z’n best gedaan en het mocht helaas niet zo zijn.”

Ontzettend jammer, maar helaas niets aan te doen. Maarre, wil je de oudere versie van hottie Ethan tóch nog kunnen bewonderen? Wij zetten een aantal foto’s van hem op een rij.

Misschien ook voor jou:
Zo ziet Gordo uit Lizzie McGuire er nu uit
Lifestyle
  • Dingen voor Vrouwen
  • Lizzie McGuire