Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet Gordo uit Lizzie McGuire er nu uit

De acteur heeft zijn bos met krullen ingeruild voor een andere look.

Gordo

We kennen Gordo natuurlijk allemaal uit de serie Lizzie McGuire. Het is alweer jaren geleden dat Adam Lamberg Gordo speelde. De acteur is inmiddels een stuk volwassener en heeft een andere coupe. Kijk mee!

Krullen

We kennen Adam met veel krullen, maar die heeft hij inmiddels vaarwel gezegd. Zijn bruine haar heeft hij nog wel, alleen met minder krullen. Toch is de acteur – op zijn kapsel na – niet eens zo veel veranderd.

Reboot

Onlangs werd bekend dat er een reboot van Lizzie McGuire zou komen. Dit was geweldig nieuws voor alle fans van de serie. Het maken van de reboot blijkt echter moeilijker dan gedacht. "Er vinden nog altijd gesprekken plaats en we hopen dat we een middenweg vinden, waarbij aan beide kanten wat concessies moeten worden gemaakt", vertelde Hillary Duff in een interview tegenover People.

Disney+ zocht voor de reboot al eerder contact met de oorspronkelijke makers van Lizzie McGuire, maar dit contact bleek toch niet zo goed te zijn verlopen. Een van de makers wilde toen niet meewerken aan de reboot.

Hierdoor zou de reboot misschien een heel andere verhaallijn krijgen. "Fans hebben een sentimentele band met Lizzie McGuire en hoge verwachtingen voor de nieuwe serie. Na het filmen van twee afleveringen concludeerden we dat we een andere creatieve richting op moesten gaan en een nieuwe lens op de serie moesten zetten”, vertelde Disney toen in een verklaring.

Het blijft dus nog even spannend wanneer we de nieuwe reboot serie echt kunnen verwachten.

Misschien ook voor jou:
Zo ziet Gordo van Lizzie McGuire er nu uit
Showbizz
  • MTV
  • Lizzie McGuire, Instagram