Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo lief: Kim Feenstra deelt voor het eerst een duidelijke foto van baby Brooklyn

Wat een schatje.

Kim Feenstra baby Brooklyn

Kim Feenstra en lover Stanley zijn dolgelukkig met hun prachtige zoon Brooklyn. Inmiddels is de kleine spruit al vijf maanden oud, en daarover deelt het topmodel een bijzonder bericht.

Bijzondere foto

Op de foto zien we de kleine Brooklyn, gehuld in té schattig rompertje van Cookie Monster. Het gezichtje van de kleine man is een klein beetje te zien, en dat is best bijzonder. Al voor de geboorte van Brooklyn heeft het topmodel besloten dat haar kleine niet volledig in de spotlights hoeft te staan.

Bij deze ontzettend lieve foto van Brooklyn deelt Kim een bijzonder bericht. Zo laat ze weten dat de tijd vliegt, maar dat ze samen ook al zoveel bijzondere momenten hebben meegemaakt.

Vijf maanden

"Vijf maanden. Nog maar vijf maanden ben je op de wereld. Nog maar vijf maanden geleden zat je in mijn buik. Nog maar vijf maanden kort ben je alles aan het ontdekken. Nog maar vijf maanden maak je ons leven mooier en avontuurlijker. Nog maar vijf maanden jong en je geeft voor een leven lang liefde", begint Kim haar bericht.

Vervolgens laat Kim weten dat ze in die vijf maanden ook al ontzettend veel heeft meegemaakt met kleine Brooklyn. "Al vijf maanden lang ben je elke dag scherper, sterker en wijzer aan het worden. Al vijf maanden lang verrijk je ons leven en stromen we over van liefde. Alweer vijf maanden oud en ik mis je nu al. Maar al vijf maanden is elke dag samen met jou een prachtig feestje."

De trotse mom sluit haar bericht af met een aantal mooie woorden. "Voor altijd ben jij onze grootste liefde, zijn je vader en ik twee andere mensen geworden, zijn wij gegroeid en hebben wij andere prioriteiten en toekomstidealen. Ben jij onze nummer één. En dit heb jij bereikt, in slechts vijf maanden." Wauw, Kim!

Misschien ook voor jou:
Kim Feenstra blikt terug op IVF-traject: 'Het is geen romantisch proces maar wel met evenveel liefde'
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram