Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Feenstra blikt met foto terug op tienerjaren: 'Veel meegemaakt'

"Dertien jaar oud", begint Kim haar bericht.

Kim Feenstra

Als trotse mommy deelt Kim Feenstra de laatste tijd veel berichten over haar pasgeboren zoontje Brooklyn. Toch kon het topmodel het niet laten om ook eens op haar eigen jeugd terug te blikken.

Tienerjaren

Op Instagram deelt Kim een foto van zichzelf als dertienjarige. "Ik ging nergens heen zonder mijn bucket hat. Al vroegen ze me tien keer of ik ging vissen. Het was een fashion statement", begint Kim haar bericht.

Kim gaat verder en blikt terug op de tijd waarin zij als tiener door het leven ging. "Ik hing rond op straat, maar als ik thuiskwam speelde ik samen met mijn zusje met de barbies."

Beroemd worden

Dat Kim ooit een BN'er zou worden, wist ze al op jonge leeftijd. "Ik zei toen ik vijf was tegen mijn inmiddels overleden oma dat ik later beroemd zou worden."

"Veel meegemaakt", gaat het model verder. "Een roerige jeugd en sombere tienerjaren. Stomme fouten gemaakt en vele lessen geleerd."

Inmiddels is Kim de trotse mommy van baby Brooklyn en heeft ze naar eigen zeggen haar leven op de rit. Met een mooie boodschap sluit Kim haar bericht op Instagram af. "De bucket hat draag ik nog steeds. We moeten niet terugkijken met een bitter gevoel. We kijken terug met een lach, want we zijn nog steeds hier. Het leven is wat je vandaag viert. Proost."

Misschien ook voor jou:
Kim Feenstra onthult hoe haar baby had geheten als het een meisje was geworden
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram