Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dylan Sprouse lijkt met nieuwe look sprekend op 'Draco Malfoy'

Draco, is that you?

Dylan

Dylan Sprouse kennen we natuurlijk allemaal van zijn rol in The Suit Life of Zack & Cody, waarin hij samen met zijn twin Cole Sprouse jarenlang heel wat tienerharten wist te veroveren.

Draco Malfoy

Tegenwoordig schittert zijn broer natuurlijk in de populaire serie Riverdale, maar zien we Dylan iets minder vaak voorbij komen op tv. Echter zou hij zo de rol van Tom Felton als Draco Malfoy in Harry Potter kunnen overnemen. Met zijn nieuwe coupe heeft hij namelijk behoorlijk wat weg van de Harry Potter-acteur.

Platina blond

Dylan was zijn coronacoupe hoogstwaarschijnlijk zat en besloot voor een totaal andere look te gaan. Hij heeft zijn haar namelijk platina blond geverfd, zo is te zien op het Instagram-account van zijn knappe vriendin Barbara Palvin.

Fans van de acteur reageren enthousiast op zijn nieuwe coupe en hij wordt meerdere keren vergeleken met Tom Felton. "Draco, is that you?" en "Wow, Tom Felton look-a-like!", reageren fans onder de foto. Dylan deelde zelf ook al een foto waarop zijn nieuwe coupe te zien was en daar werd de acteur naast Tom Felton ook vergeleken met Niall Horan. Aha!

Draco in Harry Potter
Showbizz
  • Viva
  • Instagram, Brunopress, Harry Potter