Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Noooo: slecht nieuws voor Riverdale-fans

Hier hadden we niet op gerekend.

Riverdale

Het lijkt inmiddels alsof de pandemie invloed heeft gehad op de opnames van al onze favoriete series. Ook de opnames van Riverdale werden meerdere malen onderbroken door het coronavirus. En dat levert uiteindelijk slecht nieuws op...

Seizoen vijf

Het was eind januari eindelijk tijd voor het vijfde seizoen van Riverdale. Alhoewel, dit ligt door het coronavirus een stuk ingewikkelder. Het begin van seizoen vijf was eigenlijk het einde van seizoen vier. Door het coronavirus lagen de opnames een lange tijd stil, waardoor we in het begin van het nieuwste seizoen zien dat Betty, Archie, Jughead en Veronica finally hun senior prom krijgen.

Dan is het vervolgens tijd voor een gigantische fast forward. Het viertal gaat namelijk na hun senior prom hun eigen weg, en vervolgens gaat de show zeven jaar vooruit in de tijd. Heel leuk, maar er zit ook een nadeel aan.

Drie maanden wachten

Het tweede deel van de serie is namelijk pas in juli te zien. Dit heeft alles te maken met de uitbraak van het coronavirus, waardoor de opnames een lange tijd stillagen. Het is dus niet zo dat Netflix ons dit on purpose aan doet, de afleveringen zijn simpelweg nog niet opgenomen.

Het vijfde seizoen van Riverdale bestaat in totaal uit negentien afleveringen. De laatste aflevering van seizoen vijf (de elfde aflevering) is op 8 april te zien op Netflix. Vervolgens moeten we dus drie maanden geduld hebben. De makers schieten namelijk tijdens deze midseason break de rest van het seizoen. Bummer.

Misschien ook voor jou:
‘Lucy Hale datet met déze Riverdale-acteur’ 
Lifestyle
  • RTL Boulevard
  • Netflix