Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó ziet de knappe vriendin van Riverdales Cole Sprouse eruit

Wat een beauty!

Cole Sprouse

Slecht nieuws voor Riverdale-fans: Cole Sprouse is weer off the market. De acteur was jarenlang samen met tegenspeelster Lili Reinhart, maar bijna een jaar geleden was het officially over tussen de twee. Lang single is-ie niet gebleven. Het lijkt er namelijk op dat hij samen is met de ultraknappe Ari Fournier.

Nieuwe relatie

Cole en Lili leken lange tijd hét perfecte setje, maar vorig jaar in mei bleek het over en uit tussen de twee Riverdale-sterren. Niet veel later kwam Lili uit de kast als biseksueel. Ook Cole heeft niet stilgezeten in de tussentijd. Eens in de zoveel tijd wordt hij gespot met een knappe vrouw aan zijn zijde, de een nog prettier dan de ander. Zo werd hij afgelopen oktober in Vancouver gespot met het model Reina Silva.

Nu lijkt het toch echt menens te zijn voor Cole. De Amerikaanse Page Six deelt foto's waarop hij afgelopen weekend hand in hand loopt met het Canadese model Ari Fournier. Enne, wij moeten zeggen dat het er héél cosy uitziet tussen de twee. Hoog tijd dus om wat meer uit te zoeken over de knappe Ari.

Ari Fournier

Veel is er (nog) niet bekend over de beauty. Een blik op haar Instagram leert ons dat ze inmiddels 75 duizend volgers heeft en dat ze een aantal modellencontracten in de wacht heeft gesleept. Daarnaast heeft Ari ook nog eens een eigen YouTubekanaal. Héél actief is ze hier echter niet op, want haar laatste video is een half jaar geleden geüpload.

Gelukkig plaatst Ari genoeg op haar Instagram. Van bikinifoto's tot selfies en van outfits tot kiekjes met haar favoriete dieren, we love it. Benieuwd hoe ze eruitziet? Bekijk hieronder enkele foto's van de prachtige blondine.

Misschien ook voor jou:
Dit zijn de lookalike-zusjes van Lili Reinhart
Showbizz
  • Riverdale, Instagram