Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 10x de Melting Cleansing Balm van MILU t.w.v. €32

Doe mee en win!

Winning Wednesday MILU

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 10x de Melting Cleansing Balm van MILU t.w.v. €32 weg.

Easy does it

Hoewel de één ultiem geniet van een uitgebreide skincare routine, is de ander liever zo snel mogelijk klaar. Make-up eraf halen, een moisturizer opsmeren en linea recta naar bed. Het klinkt gemakkelijk, maar in de praktijk is het verwijderen van je make-up soms minder makkelijk dan je denkt.

Lig jij het liefst zo snel mogelijk in bed met een fresh washed face? En ben je niet zo'n fan van reinigingsdoekjes? No worries, want een simpele cleansing balm klaart dit klusje een stuk sneller.

Melting Cleansing Balm

De Melting Cleansing Balm van MILU is een rijke, sorbetachtige reinigingsbalsem, die de huid binnen no-time reinigt van (oog)make-up en huideigen onzuiverheden. Zodra je de Cleansing Balm op je huid in masseert, transformeert de compacte balsem in een fijne reinigingsolie met de geur van papaja – hallo, summer feelings. Na het afspoelen blijft er een zijdezachte en schone huid achter.

Doordat de balm je huid reinigt, voedt én verzorgt krijgt je huid automatisch haar natuurlijke glow terug. Daarnaast bevat de Melting Cleansing Balm geen parabenen, sulfaten, minerale oliën of alcohol. Good to know: het product is volledig dierproefvrij en vegan.

MILU

Het Nederlandse merk MILU bestaat sinds 2017 en lanceerde destijds een lijn hoogwaardige sheet maskers met een rijk serum en barstensvol Koreaanse top-ingrediënten. Inmiddels vind je bij MILU ook een groot aantal innovatieve facial workout tools én een selectie skincare producten voor die felbegeerde dewy glow.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om de Melting Cleansing Balm aan je beauty routine toe te voegen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 10x de Melting Cleansing Balm van MILU t.w.v. €32 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

* Deze winactie loopt t/m 23 maart. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.