Sylvie Meis over goede verstandhouding met Rafael en Estavana: ‘De band die we hebben is fijn’ 

“Daar ben ik blij om.”

Niet iedereen kan het goed vinden met de nieuwe partner van zijn of haar ex. Gelukkig kan Sylvie Meis prima door één deur met haar ex-man Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman. In de nieuwste Grazia vertelt de presentatrice dan ook over de goede verstandhouding met Rafael en Estavana.

Fijne band

Sylvie spreekt altijd vol lof over Estavana als bonusmoeder van haar zoon Damián. Bovendien kan ze het goed met de handbalster en haar ex-man Rafael vinden. Sylvie is dan ook happy met de goede verstandhouding met Rafael en Estavana.

“De band die we hebben met z’n allen is ontzettend fijn”, vertelt Sylvie. “Dat we gewoon met elkaar een hapje of een drankje kunnen doen als we Damián ophalen, samen bij trainingen kunnen staan, lachen en babbelen en honderdduizend keer FaceTimen. Er is ook een ontzettend groot respect en waardering tussen de twee vrouwen onderling, daar ben ik heel blij om.”

Relaxte sfeer

Sylvie geeft bovendien toe dat ze een paar jaar geleden niet had durven dromen dat er zo’n relaxte situatie tussen haar en Rafael zou ontstaan.

Rafael en ik bleven beleefd en tolereerden elkaar, maar dat je oprecht blij kunt zijn dat je elkaar ziet, en blij bent voor het leven van de ander, is een enorme stap. Zoiets moet echt zijn, dat kun je niet faken. En daarvoor moeten de pijn en het verdriet de tijd hebben gehad om te helen, dat is bij ons gebeurd.”

Benieuwd naar het hele interview met Sylvie Meis? Je leest ’t in Grazia’s nieuwste female empowerment-issue. Nu in de winkel!

Bron: Jill Waas | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws