Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó zien de knappe zussen van Olcay Gulsen eruit

De zusjes lijken enorm veel op elkaar.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen komt altijd goed voor de dag, maar ze is niet de enige van de familie die gezegend is met good looks. Dit zijn haar vier knappe zussen.

Big family

Olcay komt uit een groot gezin. Ze heeft vier zussen en een broer met wie ze heel close is, al is de reden daarachter erg heftig. Olcay en haar siblings hadden namelijk geen gemakkelijke jeugd.

“We zijn heel harmonieus, hebben geen woordenwisselingen. Misschien wel vanwege onze heftige tijd thuis”, deelde ze in een interview met Dagblad van het Noorden.

Dolshe Gulsen

Dolshe Gulsen heeft net als haar big sis in de fashion business gezeten en was een aantal jaar geleden ook lifestyledeskundige bij Shownieuws. Dolshe woonde jarenlang in New York, maar is inmiddels weer in Amsterdam te vinden.

Georgina

Zus Georgina staat misschien wat minder in de spotlights, maar zoekt wél de media op. Ze werkt namelijk als sidekick en producer bij omroep Brabant. Eerder werkte ze ook al samen met haar zwager en radio-dj Ruud de Wild.

Yasmin en Venus

Zussen Yasmin en Venus verschijnen wat minder in het openbaar, maar op familiefoto's is goed te zien hoeveel de vijf sisters op elkaar lijken.

Misschien ook voor jou:
Olcay Gulsen en Ruud de Wild over samenwonen in coronatijd: 'Een relatietest'
Showbizz
  • Tips en Weetjes, Story
  • BrunoPress