Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hint dit personage op zijn overlijden in La Casa de Papel?

Noooooo!

lcdp

Netflix kondigde vorig jaar het heugelijke nieuws aan dat er nog een vijfde seizoen van La Casa de Papel komt. Helaas moeten we nog even wachten op het vijfde en tevens ook laatste seizoen van de populaire serie, maar niemand minder dan Rio geeft ons al een klein voorproefje.

Foto

Of we heel blij moeten zijn met dit voorproefje weten we niet, want fans speculeren namelijk dat deze foto wijst op het overlijden van Rio's personage. Miguel Herrán, die Rio speelt, plaatst namelijk een foto waarop zijn personage er nogal gehavend uitziet.

Opvallend is dat het nummer 'The End' erbij staat geschreven... Is dit een hint? Zou dit betekenen dat dit seizoen het einde zal worden voor Rio? We weten het niet...

Spectaculair seizoen

Eerder liet maker Alex Pina al doorschemeren dat dit het meest spectaculaire seizoen tot nu gaat worden. "De bende wordt in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog: het is het meest epische deel van alle delen die we hebben gemaakt", aldus Alex Pina. Hmm... als dat maar niet betekent dat we afscheid moeten nemen van een van de personages!

Showbizz
  • HLN
  • LCDP, Twitter