Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geraldine Kemper tot over haar oren verliefd: 'Hij maakt de lockdown leuk'

Ook showt de presentatrice vol trots een foto van haar nieuwe lover.

Geraldine Kemper

In een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer vertelt Geraldine Kemper openhartig over haar huis, haar leven én haar kersverse relatie. De presentatrice is dolverliefd en wil het hier tijdens de aflevering maar al te graag over hebben.

Happily in love

Art Rooijakkers neemt in het nieuwe seizoen van zijn serie een kijkje in het huis van de presentatrice. Geraldine is naar eigen zeggen dol op haar huis, ook al deelde ze het huis eerder met haar ex. Over de breuk vertelt de presentatrice: "We hadden 5,5 jaar een relatie, dus dit was wel een huis van ons samen. Het was echt klote, maar het is ook goed dat je even alleen bent. En het ook alleen doet. Als dat voorbij gaat, het liefdesverdriet, dan is er ook weer plek voor wat anders."

Enne, daarmee lijkt Geraldine overduidelijk te doelen op haar nieuwe lover. "Ik ben echt heel erg verliefd. Ik vind het ook heel leuk om dit hardop te zeggen", vertelt Geraldine dolenthousiast.

Nieuwe liefde

De gelukkige man in het leven van Geraldine heet Freek. De twee leerden elkaar afgelopen maart kennen via een vriend van de presentatrice. Sindsdien heeft het Geraldine haar love life nog even onder de radar gehouden. "Er hangt iets in de lucht, maar je zegt het de hele tijd niet. Want je denkt ook: ik moet wachten tot het moment dat je echt voelt 'dit is het'."

Dat de twee gelukkig zijn met elkaar is wel duidelijk. Geraldine biecht zelfs op dat de coronatijd door haar nieuwe lover een leuke periode geworden is. "Ik ben heel erg verliefd. En dat maakt eigenlijk corona, heel die lockdown, best wel leuk."

Benieuwd naar een foto van het tweetal? Geraldine showt 'm hier.

Misschien ook voor jou:
Geraldine Kemper onthult of ze ooit als deelnemer mee zou willen doen aan Big Brother 
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BrunoPress, Instagram