Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geraldine Kemper eerlijk over pittige periode na breuk: 'Dat was echt heel zwaar'

De presentatrice had naar eigen zeggen enorm last van liefdesverdriet.

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is al een tijdje niet meer samen met haar vriend. Het tweetal had een lange relatie, maar na vijf jaar besloten ze uit elkaar te gaan. In de podcast Leermeesters vertelt Geraldine over deze pittige periode.

Mooie relatie

De relatie tussen Geraldine en haar toenmalige lover werd door de presentatrice altijd onder de radar gehouden. "We hadden een hele mooie relatie", weet Geraldine te vertellen in de podcastaflevering. "Maar het was ook niet goed en daarom ging het uit."

Toen de twee uit elkaar gingen, belandde Geraldine in een verdrietige periode. "Ik miste hem echt", vertelt ze openhartig. Inmiddels heeft ze het naar eigen zeggen verwerkt. "We zijn allebei verder aan het gaan nu. Maar echt liefdesverdriet is gewoon balen."

Leeftijd

De knappe Geraldine wist onlangs the Big Three-O te behalen. Dit was voor Geraldine een lastig moment. Niet alleen omdat haar ex-lover niet aanwezig was bij haar dertigste verjaardag, maar ook omdat ze de leeftijd erg lastig vindt.

Met name de verwachtingen die sommigen van je hebben als je de dertig bent gepasseerd, vindt de presentatrice lastig. "Ik vind het irritant dat het dan een soort van 'moet' vanaf je dertigste. Dat mensen dan denken: 'Oh, een groter huis, een extra kamer, daar komt dan een kind. Daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht. Ik wil nog helemaal geen kinderen. Ik wil dat nog helemaal niet."

Naar eigen zeggen is Geraldine erg tevreden over haar eigen leven. "Ik geef mijn leven op dit moment een 8,5 of een 9. Ik ben heel blij", lacht ze. You go, Geraldine!

Misschien ook voor jou:
Geraldine Kemper onthult of ze ooit als deelnemer mee zou willen doen aan Big Brother 
Showbizz
  • Spotify (Leermeesters)
  • BrunoPress