Déze EOTBDD-ster is vanavond te zien in Steenrijk, Straatarm

Na een lange tijd is ze weer terug op de buis.

Lees ook

We hebben haar een tijdje moeten missen op de buis, maar EOTBDD-ster Alisa Megastar is back. Vanavond is ze namelijk te zien in het programma Steenrijk, Straatarm.

Steenrijk, Straatarm

In Steenrijk, Straatarm ruilt een rijk gezin een week lang van huis met een gezin dat niet veel te besteden heeft. Dat betekent dat het rijke gezin ineens van een krap budget moet rondkomen, terwijl het arme gezin terechtkomt in een leven vol luxe.

Vanavond is het de beurt aan niemand minder dan Alisa Litinskaia, zoals de realityster echt heet. Op haar Instagram is te zien dat het haar aan luxe niet ontbreekt. Vakanties in de Malediven, Louis Vuitton-tassen bij de vleet en de duurste outfits. Dat heeft ze dus allemaal moeten opgeven, een week lang. In haar Instagram Stories deelt de EOTBDDqueen een klein voorproefje van de aflevering. Te zien is dat ze een week van leven ruilt met een alleenstaande moeder en haar twee kinderen. Als zij hun weekbudget van tweeduizend (!) euro tellen, valt hun mond open van verbazing. “Ik ben blij dat ik zoveel voor mijn kinderen kan regelen”, horen we de moeder zeggen.

Eye-opener

Alisa is niet de eerste realityster die een weekje ruilt met een minderbedeeld gezin. Eerder gingen ook Love Islands Lotte van Leeuwen en Temptations Fabrizio Tzinaridis haar voor. Die twee waren het erover eens: het was een onvergetelijke ervaring. Zo zei Lotte destijds: “Ondanks het feit dat ik al wist dat ik ontzettend bof met mijn lieve familie en alle dierbaren in mijn leven, heeft dit programma mij weer even goed doen stilstaan bij het feit dat deze liefde toch echt het allerbelangrijkste is en blijft in mijn leven.”

Daar sluit Fabrizio, die meedeed met zijn beste vriend, zich compleet bij aan. “Om het opeens met veel minder te moeten doen is toch wel een grote eye-opener geweest en heeft ons zeker het een en ander doen beseffen.”

Wij zijn heel benieuwd hoe het Alisa, die inmiddels ook nog eens 32 weken zwanger is, bevalt. Kijken? Steenrijk, Straatarm is vanavond om 20:30 uur te zien op SBS6.

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook