Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dít zijn de eerste beelden van The Handmaid’s Tale seizoen 4

Wij kunnen niet wachten tot we de serie verder kunnen kijken.

The Handmaid's Tale

Zat jij tijdens het kijken van The Handmaid’s Tale ook op het puntje van je stoel? Snappen we. De meeslepende dramaserie liet ons aan het eind van seizoen drie hunkeren naar meer afleveringen en voor wie dit maar al te herkenbaar is, hebben we goed nieuws. The Handmaid’s Tale heeft namelijk alvast een tipje van de sluier opgelicht met een gloednieuwe teaser van het vierde seizoen.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je seizoen drie van The Handmaid’s Tale nog niet hebt gezien.

Seizoen vier

The rebellion begins! Seizoen vier van The Handmaid’s Tale belooft intens te worden. Zo gaat June (Elisabeth Moss) de strijd aan tegen Gilead, nadat ze is ontsnapt. “June vecht terug tegen Gilead als de dappere rebellenleider. Maar de risico’s die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke situaties met zich mee”, belooft de Amerikaanse streamingdienst Hulu.

“Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigen haar en haar meest dierbare vriendschappen kapot te maken.”

Hulu

Hulu maakte bekend dat The Handmaid’s Tale seizoen vier vanaf 28 april op de Amerikaanse streamingdienst staat. Momenteel staan de eerste drie seizoenen van de dramaserie op Videoland. Het is nog onbekend of seizoen vier binnenkort ook op de Nederlandse streamingdienst komt te staan.

Bekijk de trailer van seizoen vier hieronder:

Misschien ook voor jou:
Vierde seizoen The Handmaid's Tail seizoen loopt vertraging op
Lifestyle
  • E! Online
  • The Handmaid's Tale
  • YouTube