Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Luisterplezier: Miljuschka Witzenhausen lanceert eigen podcast

De podcast gaat over het favoriete onderwerp van de tv-kok.

Miljuschka Witzenhausen

Ben jij in coronatijd ook een groot podcastliefhebber geworden? Dan hebben wij een nieuwe luistertip voor je. Miljuschka Witzenhausen maakte zojuist bekend dat zij haar eigen podcast lanceert. Enne, het onderwerp spreekt ons wel aan.

Favoriete onderwerp

"Geen ander onderwerp houdt ons dagelijks zo bezig als eten! Spreekwoordelijk valt er over smaak niet te twisten, maar we weten allemaal wel beter", begint Miljuschka op Instagram. "In mijn nieuwe podcast Eetgeheimen praat ik met mijn gasten over mijn favoriete onderwerp: eten!"

De tv-kok en presentatrice laat vervolgens weten dat ze in haar gloednieuwe podcast meerdere gasten uitnodigt om te praten over hun eigen eetgewoontes. "Waar kan ik ze voor wakker maken? Wat namen ze als lunch mee naar school? Van guilty pleasures tot smaakvolle herinneringen. Van snelle hap tot sterrenrestaurants. Na iedere aflevering ontwikkel ik een recept geïnspireerd op mijn gast, zodat jij thuis ook kan meegenieten."

Eerste gast

Miljuschka laat vervolgens enthousiast weten dat haar eerste podcastaflevering op 26 februari verschijnt. Ook onthult ze wie haar eerste gast is. "Tipje van de sluier: we trappen het seizoen af met Eva Jinek." Wie de volgende gasten zijn? Dat maakt de tv-kok in de aankomende weken via Instagram bekend.

Eetgeheimen de podcast is vanaf morgen te beluisteren op Spotify, Apple Music & Deezer.

Misschien ook voor jou:
Miljuschka Witzenhausen reageert op scheidingsgeruchten
Showbizz
  • Story
  • BrunoPress, Instagram