Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet het zoontje van Heidi en Spencer uit The Hills er nu uit

De driejarige knul is nu al een heuse realityster.

Heidi Spencer

In The Hills zagen we dat Heidi Montag en Spencer Pratt nogal een rocky relationship hadden. Waarschijnlijk dacht niemand dat ze het langer dan een jaar uit zouden houden, maar de realitysterren zijn inmiddels al twaalf jaar getrouwd. Ook hebben de twee samen een zoontje: Gunner. Dit is hoe het schattige jochie eruitziet.

Realityster

Het is niet moeilijk om een goede foto van Gunner te vinden. De kleine realityster heeft namelijk zijn eigen Instagram en hierop delen zijn trotse ouders geregeld de leukste kiekjes van hun oogappeltje.

Ook op hun eigen Instagrampagina's delen Heidi en Spencer – naast de nodige foto's van kristallen en TikTok-dansjes – genoeg lieve beelden van hun kleine jongen. "Mijn familie is alles voor me", schrijft Heidi bij het meest recente familiekiekje. "We mogen misschien geen standaardgezin zijn, maar we houden van elkaar door dik en dun. Ik ben zo dankbaar voor elk moment en om onze zoon te zien opgroeien. Je kunt proberen om ons uit elkaar te halen, maar liefde zal altijd winnen."

The Hills

Heidi en Spencer werden bekend door de populaire MTV-realityserie The Hills. Hoewel hun relatie vol ups en downs zit, zijn de twee na al die jaren nog steeds happily together.

Of er opnieuw gezinsuitbreiding plaats zal vinden in huize Pratt is nog even de vraag. Wel gaf de vrouw des huizes vorig jaar zomer aan dat begin 2020 een goed moment zou zijn om opnieuw zwanger te raken. Dát is niet gebeurd, maar wie weet in 2021? To be continued...

Misschien ook voor jou:
8 Dingen die nep waren in The Hills
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram