The Hills beslist wanneer Heidi aan tweede kind mag proberen te beginnen

Oke...

Heidi Montag vindt haar baan bij de MTV-realityshow The Hills zo belangrijk, dat ze rekening met haar werkgever houdt bij het plannen van gezinsuitbreiding. Dit vertelt ze aan The New York Post.

Zwanger worden

"Ik heb MTV gevraagd wanneer het beste moment zou zijn om zwanger te worden en ze zeiden dat dat rond januari is", zegt Heidi, die samen met Hills-collega Spencer Pratt al een 1-jarig zoontje heeft.

Begin volgend jaar zou de 32-jarige Heidi goed uitkomen. "Dat is wanneer ik zelf ook al wilde beginnen, dus het is perfect omdat we dan niet aan het filmen zijn."

Lees ook: The Hills-castleden delen kleine sneer uit naar Kardashians

Krap bij kas

De blondine is op dit moment te zien in het eerste seizoen van de reboot van The Hills, waarvan een tweede reeks vorige week werd aangekondigd. Ook in de originele serie, die van 2006 tot en met 2010 werd uitgezonden, liet Heidi zich volgen door de camera's.

Dat Heidi graag voor MTV zou willen blijven werken, is niet zo vreemd. De miljoenen dollars die zij en Spencer aan de originele serie verdienden, gaven ze in de jaren erna allemaal uit.

Eerder vertelde het koppel behoorlijk krap bij kas te zitten en daarom blij te zijn mee te doen aan The Hills: New Beginnings.

Bron: BuzzE Beeld: BSR

Laatste nieuws