doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wait, what?! Máxima werd ooit van een terras weggestuurd en dít is waarom

Het restaurant had niet door dat ze het tegen de koningin hadden.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Máxima

Voor veel restaurants is het een eer als koningin Máxima onverwachts op bezoek komt, maar daar dacht een bepaald restaurant ooit anders over. Zij stuurden de koningin namelijk weg, zonder dat ze doorhadden tegen wie ze het hadden... Awkward!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ijsje

Verhaal uit de oude doos: eens zat er een vrouw met haar drie dochters een ijsje van de ijskraam te eten op een terras, gewoon om het ijsje op de dichtstbijzijnde stoel of bank op te peuzelen.

Helaas bleek dat ze op een terras zaten van een andere zaak en ze werden hierop geattendeerd door het oplettende personeel: "Mevrouw, het is echt niet de bedoeling dat u uw ijsjes hier op eet", liet een medewerker weten. "Sorry", stamelde de vrouw, "Ik had het niet gezien, we gaan alweer."

Foutje

Wat bleek: de vrouw met drie dochters op het (verkeerde) terras was koningin Máxima, samen met de drie prinsessen. Oeps! Je zou er haast van uitgaan, dat iedereen in Nederland weet wie Máxima is, maar toch niet, dat blijkt.

Later werd de medewerker, door haar collega's, geïnformeerd wie ze nu eigenlijk had weggestuurd. Tja, ook hare majesteit moet zich aan de regels houden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');