Temptations USA Morgan haalt uit naar ex Evan

Deze koppels doen mee aan het nieuwe seizoen Temptation Island USA

We can't wait!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptation Island USA

Ben jij stiekem een beetje verdrietig omdat Temptation Island: Love or Leave bijna afgelopen is? Don't be. Er komt namelijk een gloednieuw seizoen van Temptation Island USA aan. Wij stellen de koppels aan je voor.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Knappe koppels

Volgende week verschijnt alweer de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave en zien we eindelijk hoe het is geëindigd tussen Kevin en Eva en natuurlijk Marco en Denise. Maarre, gelukkig hoeven we niet lang te wachten op nog meer liefde, liefdesproblemen, intriges en een goede dosis drama. Vanaf 4 maart kun je op Videoland namelijk genieten van de Amerikaanse versie: Temptation Island USA.

Enne, als we naar de knappe koppels kijken, belooft dat veel goeds. Van kersverse stelletjes tot highschool sweethearts, dit zijn de stellen die hun relatie op de proef gaan stellen.

Thomas & Chelsea

Thomas en Chelsea zijn nog maar een jaar samen, maar kennen nu al een intense relatie. Hij veroverde haar door in haar DM's te sliden, maar die flirterige praktijken zijn nu juist de reden dat Chelsea hem niet volledig vertrouwt. Als Thomas met een ander flirt, wordt de brunette stikjaloers. Daarnaast heeft de man ook nog eens moeite om zichzelf te binden, wat ook niet meehelpt. In Temptation Island USA wil het koppel uit West-Hollywood uitzoeken of ze wel écht voor elkaar bestemd zijn.

Kendal & Erica

Dit prachtige stel uit Los Angeles is inmiddels 2,5 jaar samen. Erica is helemaal zeker van haar zaak: Kendal is de ware voor haar. Toch lijkt Kendal daar op zijn plaats wat minder zeker van te zijn. Hij weet nog niet helemaal of Erica wel in zijn toekomstplaatje past. In Temptation Island USA gaan ze zich beiden openstellen om te zien of zij het écht voor elkaar zijn, of dat ze toch andere toekomstplannen hebben.

Corey & Erin

Corey en Erin uit San Diego zijn anderhalf jaar samen, maar hun relatie lijkt niet meer zo sterk als dat-ie in het begin was. Erin weet namelijk nog steeds niet of Corey wel écht helemaal haar type is. Normaal datet ze namelijk met atleten. Enne, dat is Corey niet. Toch blijft ze hem constant vergelijken met haar exen, tot grote ergernis van Corey. In Temptation Island USA wil hij bewijzen dat hij echt wel goed genoeg is voor haar.

Julian & Kristen

Het record voor de langste relatie gaat dit jaar naar highschool sweethearts Julian en Kristen uit New Jersey. De twee hebben elkaar leren kennen op de middelbare school en zijn inmiddels maar liefst elf jaar samen. Toch zijn ze er niet helemaal zeker van of ze de volgende stap in hun relatie moeten zetten. Hun relatie ging natuurlijk niet helemaal zonder slag of stoot. Julian reed namelijk niet één maar twee keer een scheve schaats. In Temptation Island USA willen de twee erachter komen of Kristen het verleden kan loslaten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');