Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Suzan en Freek creëren foto van tien jaar geleden opnieuw

Wauw!

Suzan en Freek

Suzan en Freek zijn al meer dan dertien jaar samen. Niet zo gek dat de lovebirds dan ook door de jaren heen veel foto's samen hebben gemaakt. Enne, een van die foto's hebben de twee in een nieuw jasje gestoken en dat leverde het onderstaande resultaat op.

Tien jaar versus nu

Grote kans dat jij je er zo'n tien jaar geleden ook schuldig aan maakte: de spiegelselfie. De spiegelselfies waren omstreeks 2010 immers razend populair. Ook Suzan en Freek deden hier graag aan mee, als we hun foto uit de oude doos mogen geloven. Zo showt het stel op Instagram hoe een jonge Suzan bij Freek achterop de rug springt en met haar mobieltje een foto via de spiegel schiet.

Ruim tien jaar later maakt het muzikale duo de leuke foto opnieuw, inclusief grijze shirtje en spijkerblouseje van Freek. "'Je kan m'n rug op', zei ik tien jaar geleden. En ze zit er nog steeds", grapt Freek onder de twee foto's.

13 jaar samen

Eind december 2020 zetten de twee elkaar ook al in het zonnetje op social media met een foto uit de oude doos. Op 7 december vierden de twee namelijk hun dertienjarig-jubileum.

"Vandaag precies dertien jaar geleden, in 2007, voor het eerst gekust in een steegje naast de kroeg in Lichtenvoorde. Non-stop chatten op MSN en boem: ineens zijn we dertien jaar verder. WJNMK HVJ NTB LUF JOE", schreven Suzan en Freek bij de reeks oude foto's op Instagram. Bekijk de foto's *HIER*.

Misschien ook voor jou:
Suzan en Freek over gezien worden als broer en zus: ‘Misschien moeten we een keer gaan tongen op tv’
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram