Suzan en Freek vieren bijzondere mijlpaal met foto uit de oude doos

"Vandaag precies 13 jaar geleden", begint het tweetal op Instagram.

Het is een bijzondere dag voor Suzan Stortelder en Freek Rikkerink. Het liefdeskoppel is namelijk al dertien jaar dolgelukkig met elkaar. Enne, hoe kun je dit nu beter vieren dan met een aantal hilarische foto's uit de oude doos?

“Luf joe”

“Vandaag precies dertien jaar geleden, in 2007, voor het eerst gekust in een steegje naast de kroeg in Lichtenvoorde. Non-stop chatten op MSN en boem: ineens zijn we dertien jaar verder. WJNMK HVJ NTB LUF JOE”, schrijven Suzan en Freek bij de reeks oude foto's op Instagram.

Op de foto's zien we Suzan en Freek als tieners poseren op verschillende foto's. Eén ding is in ieder geval duidelijk: op elke foto spatten de vonken van het scherm.

Kinderwens

Het muzikale tweetal is inmiddels al flink wat jaren samen. Het is dan ook niet gek dat de twee vaak de vraag krijgen of er ook een kinderwens is. Aan &C vertelden de twee dat ze, wanneer het hen gegund is, in de toekomst dolgraag ouders willen worden, maar nu nog even willen wachten. “In onze vriendenkring is een flinke babyboom gaande. We willen ook wel, maar nu nog niet.”

“Het is fijn dat we nu nog even alleen maar egoïstisch aan onszelf hoeven te denken. Maar misschien blijk ik volgende week zwanger te zijn en ben ik ook blij. Ik ga niet plannen: eerst Ziggo Dome en dan een kind.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws