Wow: Temptations Jaydi onherkenbaar met korte coupe

Temptations Jaydi schept duidelijkheid over romance met Ricky: ‘Dit is hem’ 

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jaydi

Het lijkt erop dat Jaydi en Ricky elkaar helemaal hebben gevonden. De Temptation Island: Love or Leave-deelnemers hebben het in Italië erg naar hun zin samen en het lijkt erop dat de twee hun romance voortzetten in Nederland…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Temptation Love Therapy

Jaydi was onlangs te gast bij Temptation Love Therapy om te praten over haar Temptation-avontuur. Zo deed ze onder meer uit de doeken wat ze ervan vindt dat haar ex Sonny zo door het slijk wordt gehaald op social media. Enne, dat is heus nog niet alles. Zo vertelt ze ook waarom ze Ricky zo leuk vindt.

“Hij is echt hetzelfde als ik”, deelt ze met host Gwen van Poorten. “Ricky wil graag samenzijn en alles samen doen; dat is iets wat ik bij Sonny heel erg miste.”

Gelijkwaardige relatie

Ook geeft Jaydi aan dat ze niet het gevoel had dat ze een gelijkwaardige relatie had toen Sonny nog haar vriend was. Jaydi vertelt dat Ricky haar heel anders behandelt. Zo stak hij haar zelfs een hart onder de riem toen Jaydi het over haar ex had.

“Dat lijkt me best lastig. Maar dat waren wel de dingen waardoor ik zoiets had van: Ricky gaat echt voor een gelijkwaardige relatie, en dat is iets wat ik echt zocht.”

Dit is hem

Hoewel Jaydi niet zegt of zij en Ricky in Nederland nog samenzijn, spreekt ze vol lof over de Temptation-single. Het lijkt er dan ook op dat er toch sprake is van true love. “Hij gaf aan: ik wil het liefst dat het in Nederland gaat werken en ik kijk ernaar uit je voor te stellen aan mijn ouders. Toen dacht ik: dit is hem!”

Kunnen we hieruit opmaken dat de twee nog steeds samenzijn? To be continued…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');