Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rens Kroes deelt eerste foto met dochtertje

Het is voor het eerst dat we Maya's prachtige gezichtje zien.

Rens Kroes

Het is alweer een paar maanden geleden dat Rens Kroes is bevallen van dochtertje Maya Jade. Zo nu en dan deelde de foodie enkele prachtige beelden van het kleine meisje op Instagram, maar nooit zagen we haar gezichtje. Tot nu!

Bolle wangetjes

De kleine Maya Jade is inmiddels alweer ruim drie maanden oud. Kersverse ouders Rens en Sid genieten enorm van het ouderschap, zoals geregeld te zien is op Rens' socials. Toch liet de powerfoodie nog niet eerder het lieve gezichtje van haar dochter zien op haar feed.

In het kader van Wereldpeulvruchtendag plaatst Rens nu een té schattig kiekje van haar en dochtertje Maya in de keuken. Te zien is hoe ze samen een heerlijke smoothie aan het maken zijn. Hoewel die smoothie er héérlijk uitziet, kunnen wij onze ogen niet van de kleine Maya afhouden. Die haartjes en die bolle wangetjes zijn veel en veel te cute.

Zware bevalling

De kleine Maya Jade kwam op 23 oktober 2020 ter wereld. Eerder liet Rens weten dat haar dochtertje thuis "in een mooie, verwarmende omgeving" is geboren. "Met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen", schreef zij toen op Instagram.

Het was echter geen gemakkelijke bevalling, vertelde ze. "Nog nooit heb ik zo hard moeten werken in mijn leven, maar de liefde voor ons kind overstijgt alles (ook het herstel, wat pittig is en waar niet veel over wordt gesproken)."

Misschien ook voor jou:
Babynieuws! Jennifer Hoffman bevallen van eerste kindje
Showbizz
  • Brunopress, Instagram