Zien: de prachtige babyshower van Rose Bertram

Babynieuws! Jennifer Hoffman bevallen van eerste kindje

Ook onthult ze zijn prachtige naam.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jennifer Hoffman

Beschuit met muisjes voor Jennifer Hoffman en Dorian Geis! De twee zijn namelijk kersverse ouders geworden. Op Instagram maakte de actrice het blije nieuws bekend.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Zoontje

"Terwijl iedereen in de ban is van de sneeuw en het Nederlandse winterweer, zijn wij al vanaf 5 februari 00:22 uur volledig in de ban van onze zoon Cooper", schrijft Jennifer bij een romantisch kiekje van haar en Dorian. "We zijn zo vreselijk verliefd. Hij is de knapste baby die ik ooit heb gezien en hij ruikt het allerlekkerste van de hele wereld. Voor altijd." Awh!

Ook onthult de actrice dat ze thuis is bevallen van haar prachtige zoontje. "Met een geweldig team dat ik tot in de eeuwigheid dankbaar ben voor de, soms dappere, keuzes die ze gemaakt hebben", vertelt ze. "Ze hebben mij gezien en naar onze zoon geluisterd. Meer had ik niet kunnen wensen."

Babykriebels

Vorige week vertelde Jennifer nog aan het tijdschrift Jan dat ze eerst niets van baby's moest weten. "Ik ben niet zo'n vrouw die op baby's duikt", zei ze. Toch kreeg ze door haar relatie met Dorian steeds meer babykriebels.

Toen Jennifer en haar lover besloten om hun kinderwens uit te laten komen, lukte dit echter eerst niet. Ze maakten zich dan ook op voor een ziekenhuistraject. "Maar toen kwam corona en kon zo'n traject sowieso voorlopig niet doorgaan", zei de blondine. "Dus heb ik het losgelaten. Niet veel later bleek ik toch in verwachting te zijn. Iemand wilde er blijkbaar graag zijn."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');