Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah over Quentins plotselinge reis naar Parijs: 'Ik dacht dat het een grap was'

De realityster keek er niet raar van op.

Channah

De relatie tussen Channah en Quentin gaat niet altijd over rozen. Onlangs vertrok Quentin op de bonnefooi naar Parijs, terwijl Channah thuis achterbleef met de kids. In gesprek met Grazia vertelt de realityster over het avontuurlijke plan van haar lover.

Mini-vakantie in Parijs

Na een fikse discussie besloot Quentin zijn biezen te pakken en sliep hij een nacht in zijn auto. Dit was blijkbaar nog niet avontuurlijk genoeg, want in zijn vlog op YouTube vertelde hij: "Ik heb een heel leuk idee. Ik ga gewoon naar Parijs rijden." Quentin vertrok vervolgens – zonder spullen – richting Parijs en nam zijn volgers mee. "Ik voel me echt een avonturier", wist hij te vertellen.

Wat hier in hemelsnaam aan vooraf ging? Daar is Channah heel luchtig over. "We hadden een discussie en toen zei ik zoiets als: ‘Dan zoek je toch lekker iets anders’, en is Quen vertrokken. Ik had geen idee waar hij was, totdat ik op Instagram voorbij zag komen dat hij in Parijs zat", vertelt Channah aan Grazia.

Grapje

Dat haar lover ineens zo'n 600 kilometer bij haar vandaan was, had Channah niet verwacht. "Ik dacht eerst nog dat het een grap was, want wie gaat er nu helemaal naar Parijs na een ruzie? Nou, hij dus!"

"Quen was er nog nooit geweest en is er met de auto naartoe gereden. Hij had niet eens zijn pinpas bij zich; het was een geluk dat ik een paar dagen daarvoor had ingesteld dat hij met zijn telefoon kon betalen. Hij heeft daar in zijn auto geslapen en is de stad gaan bekijken, naar de Eiffeltoren geweest enzo.”

Goedgemaakt

Waar sommige volgers dachten dat dit het breaking point moest zijn geweest, komen Channah en Quentin altijd wel weer bij elkaar. Channah weet zelfs te vertellen dat Quentin dit soort dingen juist nodig heeft.

"Quen heeft veel tijd voor zichzelf nodig; hij vindt het nogal zwaar met twee kinderen. Ik heb daar geen last van, en begrijp soms niet wat hij dan zo heftig vindt. We leven, vooral in deze coronatijd, heel erg dicht op elkaar, dus eigenlijk vond ik het oké dat hij even weg was."

Na een aantal dagen keerde Quentin huiswaarts. Naar eigen zeggen maakt Channah zich niet druk om dit soort avontuurlijke uitstapjes van haar vriend. "Toen hij terugkwam hebben we samen de vlog gekeken die hij in Parijs had gemaakt, en daarna was het weer goed.” Cute.

Misschien ook voor jou:
Channah openhartig over thuissituatie: 'Ik sta er alleen voor'
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • Vedder & Vedder (Fotograaf: Klaas Jan Kliphuis)