Channah over fit worden na zwangerschap: ‘Voor Tiger woog ik 59,5 kilo’

Channah openhartig over thuissituatie: 'Ik sta er alleen voor'

Ook vertelt Channah wat ze van Quintins spontane tripje naar Parijs vindt.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Channah

Het lijkt de laatste tijd niet zo lekker te lopen tussen Channah en Quentin. Onlangs verliet Quentin huis en haard om in zijn eentje – zonder spullen – naar Parijs te rijden. In haar nieuwste vlog doet Channah eerlijk haar verhaal over deze situatie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Openhartig verhaal

In de YouTube-serie Fit met familie Koerten legt het tweetal vast hoe Channah weer back in shape probeert te komen. In het begin van de video wil Channah echter eerst even uitleggen hoe de vork in de steel zit tussen haar en Quentin. "De aflevering die jullie nu gaan kijken, is nog met Quen. Maar ik vond het zonde om de aflevering zomaar weg te doen", begint ze.

"Ik ga jullie eventjes vertellen wat er is gebeurd", vertelt Channah terwijl ze er goed voor gaat zitten. "We zitten natuurlijk allemaal thuis. Ook Quen en ik. We kunnen gewoon helemaal niks doen en zitten 24/7 op elkaars lip."

Niet zo erg

"Dus, ik heb gezegd tegen Quen: ga gewoon weg, ik ben je helemaal zat. Quen was het daar wel mee eens, dus hij ging ervandoor. Toen zag ik op Instagram dat hij naar Parijs was gegaan, en dat betekent dat ik er helemaal alleen voor sta", legt Channah uit.

Waar wij compleet uit ons vel zouden springen, vindt Channah het naar eigen zeggen wel prima. "Ik vind het niet zo erg, maar het is wel vervelend dat Quen z'n telefoon uitzet. Niemand kon hem bereiken – zelfs zijn eigen moeder niet." Channah benadrukt dat Quentin waarschijnlijk de tijd van zijn leven heeft in Parijs. "Hij is daar namelijk nog nooit geweest."

De mommy vindt het naar eigen zeggen heerlijk om even alleen te zijn. "Ik vind het helemaal niet zwaar met twee kinderen. Ik heb juist even rust nu. Maar vanaf nu sta ik er wel echt helemaal alleen voor."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');