Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Karim en Roshina zetten punt achter relatie: 'Het was geen gezonde relatie'

Via Instagram Stories deelt Karim een emotioneel bericht.

Karim Roshina

Karim en Roshina deden in 2020 mee aan Temptation Island en hun relatie overleefde de ultieme relatietest ternauwernood. Eenmaal in Nederland gaven de twee het nog een kans, maar door een misstap van Karim is het koppel nu tóch uit elkaar. What happened?

Privéleven

Karim en Roshina deelden op social media altijd al weinig foto's van elkaar. In een eerder interview met LoveReality vertelde Roshina: “Karim en ik hechten allebei erg veel waarde aan onze privacy en dat is dan ook gelijk de reden waarom we ervoor kozen om sommige dingen privé te houden.” Tóch besloot Karim zijn privéleven met de buitenwereld te delen.

Via Instagram Stories deelt Karim een bericht waarin hij openhartig vertelt over zijn relatie met Roshina. "De relatie van Roshina en mij was geen gezonde relatie. Ondanks dat we mega veel van elkaar hielden/houden zaten er dingen niet goed", begint hij zijn verhaal.

Vreemdgaan

"Ik ben twee maanden na Temptation vreemdgegaan op Curaçao. Ik heb daar met iemand anders afgesproken en gezoend. Buiten dat heb ik hier een jaar over gelogen en gedurende dat jaar Roshina voor gek uitgemaakt. Dat is nog het ergste", gaat Karim verder.

De Temptation-deelnemer vertelt vervolgens dat Roshina via een anoniem persoon een foto van Karim zijn misstap op Curaçao had ontvangen. "Eenmaal in Nederland had Roshina in mijn telefoon gekeken en heeft ze het bewijs gezien", legt hij uit. "Ze heeft een jaar gepusht en gewacht tot ik het zelf toegaf. Dit heb ik een aantal weken geleden gedaan. Ik heb dit zo lang ontkend, omdat ik echt bang was haar kwijt te raken."

Uit elkaar

Dat deze heftige gebeurtenis ervoor heeft gezorgd dat de twee niet meer samen zijn, wordt in het bericht van Karim wel duidelijk. Hij legt uit dat de twee vaak heftige ruzies hadden, maar door de liefde voor elkaar is het koppel nog zo lang samen geweest.

"Ondanks alle ruzies had ik niet vreemd moeten gaan", biecht hij op. Karim biedt nogmaals zijn excuses aan zowel Roshina als haar familie aan. Ook laat hij weten dat het voor beiden een pijnlijke periode is. Hij vraagt zijn volgers dan ook om begrip voor de situatie. "Ik hoop dat jullie ons zowel steunen, maar ook de ruimte geven om dit te verwerken."

Misschien ook voor jou:
Temptations Roshina: 'Ik kwam er achter dat Karim contact had met héél véél meisjes'
Showbizz
  • RTL, Instagram