Temptations Daisy onthult: dít gebeurde er tussen haar en Gregory tijdens de tweede aflevering

Temptations Gregory verklapt of hij en Karina nog samen zijn

Hebben de twee het Temptation Island-avontuur overleefd?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gregory Karina

Na de afgelopen afleveringen van Temptation Island: Love or Leave is één ding wel zeker: Gregory en Karina zijn niet meer samen. Toch? Nou, enkele weken geleden werden de twee tóch samen gespot en kwam de geruchtenmolen flink op gang. Is het stel weer samen na het programma? Gregory onthult of dit het geval is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Weer samen?

De beelden van Temptation Island: Love or Leave logen er niet om: Karina zette luid en duidelijk een punt achter haar relatie met Gregory. Tijdens haar dreamdate met Daryl leek het er vervolgens steamy aan toe te gaan. In de aflevering van deze week lijkt het weerzien van Karina en Gregory dan ook voor veel vuurwerk te zorgen – en niet in positieve zin.

Nee, die relatie van 7,5 jaar is wel voorbij, zou je denken. Toch werden Gregory en Karina een tijdje geleden samen gespot. Op social media circuleerde een foto, waarop de twee vermoedelijk samen bij een pinautomaat staan. Ook ging Gregory onlangs live op Instagram en tijdens die sessie was Karina's stem wel heel duidelijk te horen. Hmm...

Nog steeds contact

In een video met YouTuber Nick Eshuis onthult Gregory nu dat hij niet weer samen is met Karina. Helemaal het contact verbroken, hebben ze echter niet. "Soms vraag ik wel van: hoe gaat het met je? Wat vond je van de aflevering?", vertelt hij. Of alles vergeven en vergeten is? "Het is niet dat het echt goed is tussen ons nu, maar ik kan wel gewoon met haar praten", onthult de Rotterdammer. "Ik heb de banden niet gelijk helemaal verbroken omdat ze me dit heeft geflikt."

Hoewel hij het dus duidelijk niet eens is met Karina's daden, vindt Gregory het vervelend om te zien dat ze zoveel kritiek krijgt vanwege haar avontuurtje met Daryl. "Dat hoeft van mij niet", neemt hij het voor haar op. "Ze is grappig en leuk. Ik ben niet voor niets 7,5 jaar met haar samen geweest."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');