Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Noortje Herlaar onthult of ze een huwelijk met Barry Atsma ziet zitten

De actrice geeft aan graag de liefde te willen vieren.

Barry en Noortje

Noortje Herlaar en Barry Atsma verwelkomden vorige week hun tweede kindje samen. De lovebirds zweven sinds de geboorte van hun dochter Sam op een roze wolk, maar zijn de acteurs ook van plan hun liefde te bezegelen met een huwelijk?

Gelukkig

Het lijkt erop dat Noortje zowel privé als career wise niets te klagen heeft. Zo heeft een prachtig gezinnetje met Barry opgebouwd en is ze later dit jaar als bruid te zien in de romantische komedie Just Say Yes. Maar is Noortje ook van plan om in real life het jawoord aan haar grote liefde te geven?

Het lijkt erop dat Noortje zich niet snel in een witte jurk zal hijsen om Barry het jawoord te geven tijdens een grote ceremonie. “Ik ben vaak genoeg getrouwd voor de camera”, zegt de actrice in Libelle.

De musicalster ziet het echter wel zitten om de liefde tussen haar en Barry op een andere manier te vieren. “Dat geliefden in het bijzijn van familie en vrienden uitspreken waarvoor ze dankbaar zijn, vind ik wel heel mooi. Ik zie Barry en mij op zo’n manier nog weleens de liefde vieren, in de toekomst.”

Sam

Barry en Noortje maakten vorige week bekend dat ze hun tweede kindje was geboren. “In de stille uurtjes van de vroege ochtend is ons prachtige, kleine meisje Sam geboren”, schreef Barry op Instagram. “We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar. Wat een wonder weer."

Sam is het tweede kindje van Barry en Noortje samen. De twee werden in november 2018 de ouders van dochter Bobbi. Barry heeft al twee kinderen, Zoë en Charley, uit een eerdere relatie.

Noortje en Barry leerden elkaar een paar jaar geleden op de set van de speelfilm Knielen op een bed violen kennen. Na de opnames van de film sloeg de vonk tussen de twee over. De acteurs zijn nu ruim vijf jaar samen.

Misschien ook voor jou:
Babynieuws! Noortje Herlaar en Barry Atsma opnieuw ouders geworden
Showbizz
  • Libelle
  • BrunoPress