Babynieuws! Noortje Herlaar en Barry Atsma verwachten tweede kindje samen

Babynieuws! Noortje Herlaar en Barry Atsma opnieuw ouders geworden

Hoera!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Noortje Herlaar en Barry Atsma

Noortje Herlaar is maandag 25 januari bevallen van haar tweede kindje met Barry Atsma. Het acteurskoppel is opnieuw ouders geworden van een dochter. “In de stille uurtjes van de vroege ochtend is ons prachtige, kleine meisje Sam geboren”, deelt Barry op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Dankbaar

Barry heeft vandaag een onherkenbare foto van Sam naar buiten gebracht. Het stel deed dit twee jaar geleden ook al toen hun dochter Bobbi werd geboren. “Wij willen niet dat zij (Bobbi en Barry’s dochters Zoë en Charley, red) herkenbaar te zien zijn in de media. Zelf kiezen we er ook voor om geen foto’s van hen te plaatsen waarop zij te herkennen zijn", meldden de twee destijds.

Hoewel Sam niet herkenbaar in beeld wordt gebracht, spat het ouderlijke geluk van Barry en Noortje van de foto af. “Samen met haar drie grote zussen genieten we eindeloos van haar zachte kreetjes en zoekende oogjes”, deelt Barry bij de foto.

“We zijn helemaal in de wolken en ongelooflijk dankbaar. Wat een wonder weer”, vervolgt de acteur. Ook zet hij Noortje nog even in het zonnetje. “Wat ben ik ongelooflijk trots op mijn lief Noortje. Wat een kracht en wat een eindeloze liefde."

Lovebirds

Noortje en Barry leerden elkaar in 2015 op de set van de speelfilm Knielen op een bed violen kennen. Na de opnames van de film sloeg de vonk tussen de twee over. De acteurs zijn nu ruim vijf jaar samen.

Sam is het tweede kindje van Barry en Noortje samen. De twee werden in november 2018 de ouders van dochter Bobbi. Barry heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');