Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe verbluft volgers met foto op Instagram

Daar krijgen we het spontaan wat warmer van.

Yolanthe

Waar wij in Nederland het met een temperatuur van net boven de nul moeten doen, vertoeft Yolanthe in warmere klimaten. Op Instagram verbluft ze haar volgers met een sexy kiekje in badpak.

Poseren in badpak

Aan het zwembad liggen in een badpak of bikini is alles waar we op het moment van dromen. Enne, er dan ook nog eens zo goed uitzien als Yolanthe, doe ons dat er ook maar bij. Op de foto poseert ze in een prachtig wit badpak met matchende witte statement earrings. "Sing, love, dance, live", schrijft ze onder de foto.

"Oké, dat zingen sla ik wel over", grapt de brunette vervolgens. Hier krijgt ze de nodige reacties op. Zo schrijft Jim Bakkum: "Nou, ik heb nog filmpjes van dat zingen... dus skip het maar niet." Daar moeten we hem toch wel gelijk in geven. Je hoort Yolanthes zangskills hier.

Complimenten

Onder de badpakfoto stromen de hartoogjes, hartjes en complimenten binnen. "Wat een lange benen heb jij! Mooie vrouw", schrijft iemand. Yolanthe reageert hier ietwat bescheiden op met: "Komt door de hoek van de foto... Hihi."

"Stunning beauty", "Beautiful" en "Mooie vrouw", klinkt het verder in de comments. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan! Bekijk het prachtige kiekje hieronder.

Misschien ook voor jou:
Xess Xava laat Yolanthe smelten met lieve woorden
Showbizz
  • Brunopress, Instagram