Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Kane van Bling Empire er vroeger uit

De steenrijke Kane zag er vroeger héél anders uit.

Kane Bling Empire

Heb jij alle afleveringen van Bling Empire al bekeken, maar kun je geen genoeg krijgen van alle hysterische castleden? Wij ook niet. We scrolden flink door de Instagram feed van Bling Empire Kane Lim en vonden een aantal kiekjes uit de oude doos.

Castleden

De nieuwe Netflix-sensatie Bling Empire is voor velen hét perfecte middel geweest om die vervelende januarimaand door te komen. De populaire show draait om de levens van een aantal steenrijke Aziaten in Los Angeles. Van extravagante feestjes tot aan een Dior-winkel in eigen huis: niets is te gek in de levens van deze vriendengroep.

De 31-jarige Kane is het middelpunt van de wealthy vriendengroep in Los Angeles. Kane heeft een zeer welvarende achtergrond, maar heeft ook zijn eigen bedrijf, K-ix Capital. Kane himself zien we tijdens de serie echter nooit werken, wel heeft hij het meermaals over zijn vader die een miljard dollar beheert met zijn vastgoedbedrijf. Interesting.

Looks

Kane komt tijdens de serie altijd goed voor de dag. Hoewel we het niet zeker weten, is de kans aanwezig dat de ondernemer niet vies is van een cosmetische ingreep. Deze vermoedens worden echter bevestigd bij het zien van een aantal kiekjes uit de oude doos.

De 31-jarige zag er vroeger namelijk héél anders uit. Benieuwd? Wij zetten een aantal foto's van de Bling Empire-ster voor je op een rij.

Misschien ook voor jou:
'Nieuw seizoen Love Island wordt ongetwijfeld het grootste seizoen ooit' 
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram