Aan deze regels moet de Selling Sunset-cast zich houden 

Dit is wat we weten over het tweede seizoen van Bling Empire

Fingers crossed dat er een tweede seizoen komt.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bling Empire

Fans van Selling Sunset en Crazy Rich Asians haalden hun hart op met de realityserie Bling Empire. De serie staat sinds 15 januari op Netflix en is een enorme hit. Fans van de show hopen dan ook dat er een tweede seizoen komt. Dít is wat we daarover weten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Seizoen twee

Wij zijn niet de enige die staan te springen om een tweede seizoen van Bling Empire. Ook de producenten van de serie zien dit wel zitten. Hoewel Netflix nog geen groen licht heeft gegeven om een tweede seizoen te maken, fantaseren de makers hier al wel over.

Zo zegt producer Jeff Jenkins – die ook de producent was van Keeping Up with the Kardashians – dat hij dolgraag een vervolg van Bling Empire wil opnemen. “Het lijkt me fantastisch om verder te gaan met de cast. Sinds seizoen één is gefilmd is er zoveel gebeurd in hun levens", deelde Jeff met Town & Country.

Cast is onboard

Ook een aantal castmembers willen dolgraag een tweede seizoen opnemen. Zo gaven Anna Shay, Kane Lim, Kelly Mi Li, Kevin Kreider en Christine Chiu al aan dolgraag opnieuw voor de camera te willen verschijnen. Daarnaast vroeg een fan onlangs aan Kelly Mi Li of de opnames voor een vervolg al op de planning staan. “Nog niet, maar hopelijk heel snel”, deelde de realityster in haar Instagram Stories.

Fingers crossed dat ook Cherie Chan, Jessey Lee, Kim Lee, Jaime Xie en Guy Tang opnieuw mee willen doen.

Releasedatum

Volgens Refinery29 werd het eerste seizoen van Bling Empire opgenomen tussen februari en oktober 2019. Mochten de opnames van de serie opnieuw rond die tijd van start gaan, zouden we een nieuw seizoen begin 2022 kunnen verwachten.

Helaas doen verschillende geruchten de ronde dat de productie van de serie door het coronavirus vertraging zal oplopen. In dat geval zou de serie mogelijk pas halverwege 2022 op Netflix staan. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');