doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Valentijnsactie: 5x Grazia voor maar €15!

'Nieuw seizoen Love Island wordt ongetwijfeld het grootste seizoen ooit' 

De programmamakers hebben grootse plannen voor het nieuwe seizoen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Island

Heerlijk nieuws op deze dinsdagochtend: Love Island UK gaat ondanks de pandemie gewoon door. Producenten van het programma willen van deze editie de grootste show van de geschiedenis maken – en wij houden ze niet tegen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Flinke bedragen

Vorig jaar liepen de plannen voor een gloednieuw seizoen van Love Island UK door de uitbraak van het coronavirus in de soep. Echter, dit jaar laten de producenten zich niet tegenhouden door de pandemie. De makers zijn bereid om flinke bedragen in te zetten, zodat zowel de Islanders als het camerateam geheel coronaproof te werk kunnen gaan.

Volgens de programmamakers worden er extra deelnemers ingevlogen. Wordt er iemand ziek? Dan is er een back-up single die zijn of haar intrede kan maken in de Love Island-villa. Ook moet iedereen voor de opnames op locatie in quarantaine. Al deze extra maatregelen zorgen uiteraard voor flink wat extra kosten.

Grootste seizoen ooit

Een insider weet te vertellen dat er nog een aantal discussies zijn over het budget. "Maar het wordt ongetwijfeld het grootste seizoen ooit", luidt de bron. Over de locatie van de opnames is helaas nog niets bekend. Vanwege de grote hoeveelheid coronamaatregelen die het productieteam wil treffen, lijkt het erop dat de Islanders ook tijdens dit seizoen op een zonnige bestemming mogen vertoeven.

De voice-over van Love Island UK weet helaas ook niet veel over de locatie, maar heeft hier uiteraard wel een hilarische mening over: "Ik heb geen idee, maar het zou best vermakelijk zijn om deelnemers op het Britse strand te zien. Dat ze niets kunnen eten, omdat meeuwen het van hun bord eten..." To be continued.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');