Viktor Verhulst doet boekje open over waarom hij nog vrijgezel is

Berichtje! 'Dít is de nieuwe liefde van Viktor Verhulst'

De twee kennen elkaar al langer.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Viktor Verhulst

Het lijkt erop dat Viktor Verhulst Valentijnsdag dit jaar niet alleen hoeft te vieren. Een insider van de Love Island-presentator maakte in Dag Allemaal namelijk bekend dat Viktor niet langer vrijgezel is...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe liefde

Jawel, Cupido heeft raak geschoten! Naar verluidt is Viktor namelijk helemaal in de wolken met zijn nieuwe vriendin: de 21-jarige Sarah Puttemans uit Leuven (België). Volgens de bron kennen de twee elkaar al langer, maar sloeg de vonk onlangs pas over.

Zo deelt de insider dat Viktor al meteen gecharmeerd was door Sarah, maar dat zij nog niet meteen head over heels was. De presentator zou dan ook veel moeite hebben gedaan om Sarahs hart te veroveren.

De Leuvense is overigens geen onbekende in de social media-wereld. De beauty heeft net als Viktor veel followers op Instagram en trekt volgens Het Nieuwsblad regelmatig de aandacht van internationale merken.

Liefdesleven

Afgelopen zomer deed Viktor in Love Island: Aftersun al uit de doeken dat hij graag een relatie zou willen. Alleen leek het erop dat Viktor niet bepaald stond te springen om weer in de datingpool te duiken. Zo liet hij co-host Holly Mae Brood weten dat hij een hekel heeft aan daten en dat hij ook niet goed weet hoe hij een praatje met iemand kan aanknopen.

“Nee, ik heb helemaal geen leuke openingszinnen. Misschien is dat de reden dat ik nog alleen ben?”, deelde Viktor. De presentator vervolgt dat hij niet verder komt dan ‘Hey’ of ‘Hi’. Als Holly Mae vervolgens vertelt dat ze haar vriend tijdens een auditie leerde kennen, grapt Viktor dat hij zijn toekomstige liefde misschien ook wel op die manier kan ontmoeten: “Ik zal deze tip meenemen: auditie doen.”

Het lijkt er in elk geval op dat Viktor geen auditie voor een film of serie hoeft te doen om zijn grote liefde te vinden. Bekijk hieronder een paar foto’s van de nieuwe liefde van de presentator.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');