Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: dít is de nieuwe liefde van Temptations Megan

En nee, het is niet Joshua.

Megan

Even leek het erop dat er weer iets opbloeide tussen Temptations Joshua en Megan. Echter, niet is minder waar. Megan heeft een relatie met déze man – en heeft de intieme foto samen met Joshua alweer van Instagram verwijderd.

Nieuwe liefde

Op oudejaarsdag wisten Megan en Joshua hun Instagram followers te verrassen met een foto. De twee stonden dicht naast elkaar en Megan lichtte de foto toe met een hartje. Veel volgers dachten dan ook dat de twee weer samen waren, maar niets was minder waar.

Via Instagram beantwoordde Megan gisteravond een aantal prangende vragen van haar volgers. Waaronder de vraag of ze op dit moment een relatie heeft. "Ja", laat ze weten. De Temptation Island-ster deelt vervolgens ook de naam van haar nieuwe lover.

Spierbundel

In het bericht van Megan wordt duidelijk dat haar nieuwe liefde Silvio Senn heet. In zijn Instagram-bio wordt duidelijk dat hij uit Zwitserland komt en wereldkampioen bodybuilder is. Enne, dat wordt ook al gauw duidelijk uit de foto's op zijn Instagram.

Silvio zit om een bezoekje aan de sportschool niet verlegen. Hij deelt dan ook regelmatig foto's van zijn ontblote bovenlijf. Foto's samen met zijn nieuwe liefde Megan zijn nog niet te zien op de accounts van de twee. To be continued...

Misschien ook voor jou:
Bevestigt deze foto dat Temptations Megan en Joshua weer samen zijn?
Showbizz
  • Love Reality
  • RTL