Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes: op deze datum staan de Twilight-films weer op Netflix 

Was jij ook unconditionally and irrevocably geobsedeerd door Bella en Edward? 

Yes: op deze datum staan de Twilight-films weer op Netflix 

Zeg even eerlijk: deed het jou stiekem ook een beetje pijn toen de guilty pleasure filmreeks Twilight van Netflix verdween? Dan hebben we heel goed nieuws voor je. Alle vijf de films verschijnen binnenkort weer op de streaming service.

Alle films op Netflix

De avondklokaankondiging was voor velen een behoorlijke domper. Zitten we nóg meer binnen. Gelukkig kunnen we op Netflix bouwen. Sterker nog, vanaf 1 februari heeft de streamingdienst de Twilight-films weer in z’n portfolio!

Dat betekent dat we Twilight, New Moon, Eclipse en Breaking Dawn deel 1 en 2 opnieuw kunnen kijken. En dat allemaal achter elkaar. Plan dus maar meteen een binge-weekend in!

Nieuwe verhalen

Waarschijnlijk heb je de films (en boeken) al meerdere keren verslonden, dus we hoeven je geheugen vast niet op te frissen over het verhaal.

Stephenie Meyer bracht Twilight onlangs opnieuw uit onder de naam Midnight Sun, maar dan vanuit het perspectief van Edward. Daarnaast vragen we ons af of er misschien tóch nieuwe films komen rondom het leven van Bella en Edward. De schrijfster gaf in augustus namelijk aan dat ze nog meer Twilight-boeken op de planning heeft staan.

Misschien ook voor jou:
Handig! Netflix komt met déze nieuwe functie
Lifestyle
  • Twilight