Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kon jij geen genoeg krijgen van La casa de papel? Dan wil je de serie Sky Rojo sowieso zien

De makers van de Netflix-hit lanceren de nieuwe – en vooral sexy – serie Sky Rojo.

Sky Rojo

Liefhebbers van de serie La casa de papel kunnen hun hart op halen. De makers van de Netflix-hit lanceren binnenkort een gloednieuwe serie. En het belooft héél veel goeds.

Sky Rojo

Álex Pina en Esther Martínez Lobato zijn het power duo achter de series La casa de papel en The Pier. Dit duo laat het echter niet bij deze twee pareltjes zitten. Netflix maakte namelijk onlangs bekend dat de twee een gloednieuwe serie lanceren.

In de serie Sky Rojo vluchten de drie ladies Coral, Wendy en Gina uit een stripclub. Romeo, hun pooier, besluit het drietal samen met zijn handlangers te achtervolgen. Enne, dat gaat voor flink wat spannende scènes zorgen.

Spannend

Met klotsende oksels op de bank zitten? Yes, als het aan de makers van de serie ligt gaat dat zeker gebeuren. De serie krijgt volgens Netflix hoogstwaarschijnlijk twee seizoen, ieder met acht afleveringen van 25 minuten. En deze korte afleveringen zijn niet zonder reden.

"We wilden in deze serie op elk moment van elke aflevering de energie hooghouden, zodat je voelt dat de personages in een race tegen de tijd zitten", vertelt het duo aan Netflix. "Normaal werk je in een aflevering toe naar de derde act waarin alle energie tot een explosie komt. Sky Rojo is een constante derde act.”

Benieuwd naar de eerste beelden? Je bekijkt hieronder de trailer:

Misschien ook voor jou:
Deze nieuwe Netflix-serie wordt vergeleken met La Casa de Papel
Lifestyle
  • Netflix