Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goed nieuws voor Mocro Maffia-fans! Videoland lanceert miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Dit maakt het wachten op het derde seizoen iets minder erg.

Mocro Maffia Komtgoed

Zat jij er door de aankondiging van de avondklok ook even doorheen? Dan hebben wij nu beter nieuws. Videoland lanceert een gloednieuwe miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. En nee, dit is niet het derde seizoen van Mocro Maffia, maar een extra miniserie.

Mocro Maffia: Komtgoed

"Cadeautje! Speciaal voor alle Mocro Maffia-fans brengen we vandaag de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Een nieuw personage die je al kon spotten in seizoen 2. En er staat 'm veel te wachten in seizoen 3...", deelt Videoland op Instagram.

Niemand minder dan hoofdrolspeler Achmed Akkabi weet het goede nieuws te brengen in een korte video. Hij legt uit dat kijkers nog even geduld moeten hebben op het derde seizoen, maar zich in the meanwhile absoluut niet hoeven te vervelen. De hele miniserie staat namelijk vanaf nú op Videoland. Dus, wij weten wel wat we het aankomende weekend gaan doen.

Derde seizoen

Op 29 januari zal het derde seizoen van Mocro Maffia dan eindelijk op Videoland verschijnen. Helaas liepen de opnames van de serie niet zoals gepland. Het coronavirus gooide ook bij de opnames van deze serie roet in het eten.

Wat we precies kunnen verwachten van het derde seizoen? Daar zijn de seriemakers tot op heden nog erg geheimzinnig over. Wel weten we dat we acteurs Achmed Akkabi (Paus), Robert de Hoog (Tatta), Illiass Ojja (Taxi), Walid Benmbarek (Adil), Nasrdin Dchar (Potlood) en Bilal (Mo de show) sowieso terug gaan zien in de Videoland-hit. We can't wait.

Misschien ook voor jou:
Zien: nieuwe spannende trailer derde seizoen Mocro Maffia
Lifestyle
  • Videoland