Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: nieuwe spannende trailer derde seizoen Mocro Maffia

De eerste trailer is gelanceerd!

Mo

Liefhebbers van de serie Mocro Maffia kunnen het niet ontkennen: we wachten al véél te lang op het derde seizoen. Gelukkig duurt het nu niet lang meer. Het derde seizoen van de serie staat namelijk vanaf 29 januari op Videoland en de eerste trailer is bekend!

Coronavirus

Heb jij het eerste en tweede seizoen van de serie Mocro Maffia in één ruk uitgekeken? Dan kon je hoogstwaarschijnlijk ook niet wachten op het derde seizoen. Helaas liepen de opnames van de serie niet zoals gepland, want het coronavirus zorgde voor enige vertraging.

Trailer

Gelukkig hoeven we ons niet langer zorgen te maken, want de eerste trailer is inmiddels door Videoland naar buiten gebracht. En we kunnen je vertellen dat die heel erg spannend is!

Wat we precies kunnen verwachten van het derde seizoen? Acteurs Achmed Akkabi (Paus), Robert de Hoog (Tatta), Illiass Ojja (Taxi), Walid Benmbarek (Adil), Nasrdin Dchar (Potlood) en Bilal (Mo de show) keren sowieso terug in de Videoland-hit. De strijd tussen Potlood en de Paus gaat verder en Adil staat voor een lastige opgave in de gevangenis. Spannend! We can't wait.

Afleveringen

Echter komt Videoland ook met slecht nieuws, want het nieuwe seizoen zal er helaas niet in één keer op de streamingsdienst verschijnen. De afleveringen zullen per week worden gelanceerd. “We snappen dat dit bij sommige fans als teleurstelling kan worden ervaren, maar hopen dat we op deze manier toch nog iedereen eerder kunnen laten genieten van het nieuwe seizoen”, aldus Antoinette Beumer van Videoland.

Bekijk de trailer hieronder.

Lifestyle
  • Superguide
  • Mocro Maffia, YouTube