Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is het budget skincare merk waar TikTokkers en celebs bij zweren

Hallo, glowy en egale huid.

cerave

Het jaar 2020 leek meer dan ooit in het teken te staan van skincare. Vanwege het vele thuiszitten verkozen we skincare boven full glam make-up. Uiteraard zette deze trend zich ook op TikTok voort. Enne, daar steken we behoorlijk wat van op.

Budgetvriendelijk

Behalve een groot aantal handige hacks, deelt menig TikTokker ook hun favo beautymerk. Scroll je regelmatig door TikTok? Dan is je vast opgevallen dat het merk CeraVe regelmatig wordt gepresenteerd als holy grail. En dat is niet alleen vanwege de budgetvriendelijke prijs.

Ondanks dat de verpakking op TikTok wordt omschreven als "not so sexy", bewijzen de producten het tegenovergestelde. De producten van CeraVe hebben veel goede eigenschappen, die ook geschikt zijn voor een gevoelige huid. Zo bevatten veel producten ceramides, die de natuurlijke beschermende barrière van de huid helpen te herstellen. Oftewel: dit zorgt voor een extra beschermlaagje op je huid.

Favoriete producten

Op TikTok wordt al gauw duidelijk dat vooral de Moisturizing Lotion (héél erg geschikt voor een droge huid in de winter), Hydrating Cleanser (milde cleanser voor de normale tot droge huid) en de Renewing SA Cleanser (dé cleanser die wonderen doet voor een acne gevoelige huid, dankzij het toegevoegde salicylzuur) enorm populair zijn. Niet alleen op TikTok is het merk populair, ook actrices Blake Lively en Gabrielle Union kunnen niet zonder de producten van CeraVe.

De producten van CeraVe zijn voornamelijk in de Amerikaanse drogisterijen te shoppen. Thank god zijn de producten ook online te bestellen, en betaal je voor een giga flacon in de meeste gevallen minder dan €15. Het proberen waard, toch?

@winningskin

For all my teens watching! This a great beginner morning routine ##skincare ##teen ##skincareroutine ##cerave ##acne ##beautyhacks

♬ Buttercup - Jack Stauber
@abbeyyung

affordable skincare 🤩 ##skincareroutine ##skincare ##cerave ##goodskin ##skintips ##affordableskincare ##skincarefavs ##skin ##fyp ##clearskin ##foryourpage

♬ Buttercup - Jack Stauber
@needbeautymx

disponible en needbeauty.com ✨ ##fyp ##mexico ##cerave

♬ Gypsy Woman by Crystal Waters - michelle_swaggy
Misschien ook voor jou:
Zo breng je make-up aan op een droge huid
Beauty
  • BrunoPress