doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Geraldine Kemper komt met aangrijpende serie

Geraldine Kemper geeft duidelijkheid over relatiegeruchten

De geruchtenmolen draaide overuren na een opvallende Instagram post.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Geraldine Kemper

Geraldine Kemper deelde afgelopen week een foto op Instagram die voor flink wat verwarring zorgde. Veel volgers van de presentatrice dachten dat Geraldine een nieuwe liefde had, maar niets blijkt minder waar.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe liefde

De presentatrice deelde afgelopen zondag op Instagram een innige foto van haarzelf met Sofia Maria. "Kater", schreef ze bij de foto. Of de schone met wie Geraldine in bed ligt daadwerkelijk haar vriendin was, liet Geraldine in het midden.

Reacties onder de foto leken overigens te bevestigen dat er wel degelijks sprake is van een relatie. “Mooi stel”, schreef Tess Milne onder de foto. En ook ex-collega en vriend Jan Versteegh deed een duit in het zakje. “Liefde”, vond hij het.

Gewoon vrienden

Het duurde even tot Geraldine herself of haar management reageerde op alle geruchten, maar inmiddels is er duidelijkheid. Zo laat het management van de presentatrice aan RTL Boulevard weten dat Sofia Maria één van Geraldine haar beste vriendinnen is. Ook geeft het management aan dat ze "al een heel lange tijd op haar Instagram voorbijkomt."

De twee zijn dus overduidelijk besties en van liefde is er geen sprake. Gelukkig kan het tweetal wel lachen om alle speculaties. "Grappig toch, dat zo'n gerucht ineens ontstaat", had Geraldine gezegd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');