Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Sonny onthult of hij openstaat voor een nieuwe liefde 

Aha!

Sonny

De relatie van Sonny strandde helaas tijdens zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Daarnaast wilde de ondernemer zich ook niet openstellen voor een van de sexy singles. Maar staat hij inmiddels wel weer open voor de liefde?

Relatie

Even leek het erop dat er tussen Sonny en Rosanne wellicht een romance kon ontstaan tijdens Temptation. Enne, Sonny vertelt aan Grazia dat hij de prachtige single nog steeds weleens spreekt. “Met haar heb ik regelmatig appcontact. Als corona er niet was, was ik al lang een keer met haar naar een club gegaan om een keer te stappen", vertelt hij enthousiast.

Toch lijkt een romance tussen de twee er niet in te zitten. “Ik hoef op dit moment geen relatie”, stelt Sonny. “Ik ben 28 en als je nu een relatie aangaat, gaat het al snel over samenwonen en kinderen. Daar ben ik nog lang niet aan toe.”

Liefde

Sonny geeft aan dat hij eerst rustig de tijd voor zichzelf wil nemen. “Ik zou niet kunnen wat Jaydi kan: meteen van de ene relatie naar de andere gaan. Als Jaydi daar gelukkig van wordt, moet ze het zeker doen, maar zo vul ik mijn liefdesleven niet in.”

“Maar dat betekent heus niet dat ik niet opensta voor de liefde. Liefde is het belangrijkste wat er is op de wereld. Maar liefde heb je in heel veel vormen. Zo haal ik nu liefde uit mijn familie en vrienden.”

Als Sonny dan wel weer toe is aan een romance, hoopt hij dat zijn nieuwe relatie er heel anders uit zal zien. “Ik zou proberen een gelijkwaardige relatie te zoeken. Die uitspraak over iemands zijwieltjes zijn, daar sta ik nog steeds achter. Je hóórt elkaar in een relatie aan te vullen.”

Misschien ook voor jou:
'Temptations Sonny in overleg over eigen realityserie'
Showbizz
  • Temptation Island: Love or Leave