Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om déze reden reageert Temptations Sonny met positiviteit op haatberichten

Kill them with kindness.

Sonny

Sonny Lorenzo wist met zijn uitspraken tijdens Temptation Island: Love or Leave de tongen van de kijkers af en toe behoorlijk los te maken. Bij sommige mensen schoten de uitspraken zelfs zo diep in het verkeerde keelgat dat ze Sonny in DM's op Instagram de huid vol schelden. Toch besluit Sonny hier niet op te reageren, of juist met positiviteit. Aan Grazia vertelt Sonny waarom.

Altijd blijven lachen

Dat Sonny’s uitspraken regelmatig in de media verschijnen, is de ondernemer zelf ook niet ontgaan. Gelukkig kan hij daar smakelijk om lachen. “Al die geintjes, van onder andere Bol.com, daar geniet ik van”, lacht Sonny. “Soms zie ik weer wat nieuws op Instagram en dan hebben mijn vrienden en ik buikpijn van het lachen."

“Ik vraag me weleens af: hoe verzinnen ze het? Ik repost dat vaak in mijn Stories. Je moet het leven soms met een knipoog nemen en er het beste van maken.”

Haatberichten

Hoewel de purpoos- en zijwielgeintjes Sonny om de oren vliegen, krijgt hij ook te maken met mensen die zijn uitspraken niet met een korreltje zout nemen. Zo ontvangt de Temptation-kandidaat regelmatig haatberichten in zijn DM. Toch besluit hij hier niet boos op te reageren, maar wenst hij de persoon juist veel goeds toe.

“Ik ben van mening dat je haat niet met haat bestrijdt. Ik ben nul procent haatdragend”, vertelt Sonny hierover. “Als je haat in je lichaam hebt, belemmer je juist jezelf, niet mij."

Andere gedachtes

Sonny probeert zich niks van de nare berichten aan te trekken, maar onlangs ontving hij een DM die hem niet in de koude kleren ging zitten. “Ik kreeg een aantal berichten van een meisje dat best veel volgers heeft. Ze zei dat ik een t*fus narcist ben en begon me de huid vol te schelden.”

Sonny besloot met haar in gesprek te gaan en te vragen of zij hem op Instagram kon gaan volgen. Hij wilde haar laten zien dat hij in het echt heel anders is dan op tv. “Ik gaf aan dat ik geen ruzie met haar wilde maken, maar dat ik open-minded het gesprek met haar aan wilde gaan. Na 48 uur zouden we opnieuw praten, en toen kreeg ik een bericht van haar met: “Het spijt me. Ik werd gewoon gebrainwasht door wat ik op tv had gezien.”

“De waarheid komt altijd boven water. Ik kan nu eindelijk de echte Sonny laten zien en daar ben ik blij mee”, sluit Sonny af.

Misschien ook voor jou:
'Temptations Sonny in overleg over eigen realityserie'
Showbizz
  • Temptation Island: Love or Leave